Основната ни цел е да ви донесем успех

Ние сме специализирани в обслужването на малки и средни предприятия. Нашите клиенти са в сферата на строителството, търговията на едро и дребно, хотели, ресторанти, услуги, производство, земеделски производители, архитекти, лекари и др.

Задълбочени познания в областта на счетоводството, данъчното облагане и финансите са отличителните черти на Прайм Одит енд Акаунтинг. Ние предоставяме пълен набор от счетоводни услуги, консултираме Ви при вземане на решения, свързани с данъчното облагане, независимо колко трудни са те. Счетоводните услуги, които предлагаме ще надминат очаквания Ви за професионализъм, акуратност и коректност.

Ние винаги се стремим да изградим дългосрочни отношения с клиентите си базирани на взаимното доверие. Ние ще се отнасяме към Вашите цели като към свои и заедно с Вас ще решаваме проблемите, така че Вашият бизнес да има възможността да се развива и просперира.

Нашите усилия са насочени изцяло към клиентите ни. Счетоводните услуги, които предлагаме целят осигуряване на възможно най-големи предимства за Вашия бизнес, като поддържаме гарантирано добро съотношение цена-качество. Бизнес етиката е изключително важна за нас.

Лоялността към клиентите, търговските тайни на клиентите ни, откритото отношение, задълбоченото разбиране на проблемите на клиентите са корпоративните ценности на Прайм Одит енд Акаунтинг.

Не се колебайте да се свържете с нас на посочените контакти или да поискате безплатна онлайн консултация.

НАШИЯ ЕКИП

Силвия Ханджиева, Съосновател, Управляващ съдружник, Магистър по счетоводство и контрол, Главен счетоводител.

Сийка Иванова, Специалист човешки ресурси, Оперативен счетоводител, Магистър по човешки ресурси, Бакалавър по антропология.

Христо Панев, Съосновател, Съдружник. Магистър по финанси, Данъчен адвокат, опитен в областта на данъчното право.

ПОИСКАЙТЕ ОФЕРТА

Изпратете ни повече информация за вашия бизнес и вашите нужди. Колко фактури имате на месец? Колко са вашите служители? Имате ли нужда от някои специфични услуги? Ще Ви изпратим оферта по имейл възможно най-скоро.